Tel: +46 (0)54 21 66 90
Email: info@kjellco.se

Om Kjell & Co

Kjell & Co är en större aktör i Sverige inom hantering av pallar, emballage och tillhörande produkter. Företaget drivs sedan snart 30 år av Familjen Kjell med säte i Karlstad. Göran Kjell grundade företaget men har under de senaste åren låtit sönerna Fredrik och Johan tagit över verksamheten. Idag är Johan Kjell VD och Fredrik Kjell produktionschef

Under senaste bokslutsåret omsatte företaget 72 miljoner kronor. Vi har ständig uppsikt över marknaden och investerar löpande för att ligga i framkant, vilket gör att vi därmed kan hantera en större efterfrågan samt högre ställda krav från våra kunder. Bara under 2015 har vi satsat 10-15 miljoner kronor för att utveckla verksamheten. Nytt storlager, nya högpresterande maskiner såsom såg och spikrobot, är sådant vi investerat i senaste året för att matcha och överträffa en konkurrensutsatt marknad.

Bra personal är något vi tycker är oerhört viktigt och för att kunna behålla närheten och servicegraden till våra kunder så utökar vi ständigt vår personalstyrka.

För att kunna vara en komplett leverantör så satsar vi stort inom vårt nya affärsområde, förpackningar och övriga emballageprodukter som går hand i hand med pallhantering.

Sammanfattningsvis så ska du som kund, som är i behov av vanliga eller ovanliga pallar, wellförpackningar i olika storlekar, förslutningar och stötdämpande utfyllningsmaterial eller helt enkelt av andra frakt- och förpackningsrelaterade produkter, hitta det hos oss. Vi hjälper dig att skräddarsy en helhetslösning som passar just dina ändamål.

Tveka inte att höra av dig eller besöka oss!

Väl mött!