Kjell & Co är en av Sveriges ledande aktörer inom pallhantering, emballage och förpackningsmaterial. Företaget som drivs sedan mer än 30 år av familjen Kjell, har sitt huvudkontor och säte i Karlstad. Göran Kjell grundade företaget men har under de senaste åren låtit sönerna Fredrik och Johan ta över verksamheten. Johan Kjell är idag VD och Fredrik Kjell arbetar som produktionschef.

Företaget har successivt utvecklats sett till både volym och verksamhetsbredd. Vi har ständig uppsikt över marknaden och investerar löpande för att ligga i branschens absoluta framkant. Vi kan på så vis hantera en växande efterfrågan och skärpta krav från våra kunder.

Pallar, emballage och förpackningsmaterial

Vårt pallsortiment har över tid utvecklats med ett stort och genomtänkt utbud av emballage och förpackningsmaterial. Som kund ska du under ett och samma tak kunna erbjudas vanliga eller specialtillverkade pallar men också wellförpackningar i olika storlekar, stötdämpande utfyllnadsmaterial, packtejp och sträckfilm. Vi hjälper dig att skräddarsy en helhetslösning som passar just dina ändamål.

Investeringar i Karlstad och Örebro

På vår huvudanläggning i Karlstad har under senare år genomförts omfattande investeringar, såväl i lokaler som i högpresterande maskiner och fordon. Under 2018 färdigställdes också en helt nybyggd pall- och emballagedepå i Örebro. En högmodern anläggning som utökar vår service mot kunder i Närke och Mälardalen.

Kompetent personal, hög servicegrad

Våra anställda är avgörande och för att behålla närheten och servicegraden till våra kunder. Vi arbetar därför hårt och målmedvetet för utöka och utveckla vår personal. Välkommen till Kjell & Co!